Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ο "προοδευτικός" Κουβέλης..Πνέει τα μένεα κατά Αμβροσίου και Ντερτιλή .!

Ως γνωστόν, προ ημερών, ο θαρραλέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος επανειλημμένως έχει αποδείξει ότι τιμά το ράσο του, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τον τελευταίο πολιτικό κρατούμενο, τον Ήρωα Στρατηγό Ντερτιλή, και να τον συγχαρεί γιατί "παραμένει πιστός στις αρχές του".

Αμέσως, ξεσηκώθηκαν οι "προοδευτικοί" αυτού του τόπου – ή αλλιώς "τα ορφανά του Στάλιν" και ρίχτηκαν με μανία στον εθνικό Ιεράρχη. 
Μεταξύ αυτών και η "Δημοκρατική Αριστερά" του Κουβέλη, το κόμμα-τσόντα της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης του Μνημονίου, το οποίο χαρακτηρίζει "δολοφόνο" τον ηρωϊκό δεσμώτη του Κορυδαλλού, ενώ κατηγορεί τον κ. Αμβρόσιο ως …αντιδημοκράτη και κήρυκα του μίσους, του φανατισμού και της δολοφονικής βίας. 

Ο "προοδευτικός" Φ. Κουβέλης
Ιδού η χολερική ανακοίνωση του (από)κόμματος του Κουβέλη:

"Δεν μας εξέπληξε η αίτηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Νίκο Ντερτιλή ούτε καν οι χαρακτηρισμοί του δολοφόνου του Πολυτεχνείου ως «πολιτικού κρατούμενου» και «πρότυπου ζωής». Είναι γνωστό ότι ο κ. Αμβρόσιος εχθρεύεται βαθύτατα την Δημοκρατία και θεωρεί χριστιανικό πρότυπο ζωής το μίσος, τον φανατισμό και την δολοφονική βία. Δεν χάνει άλλωστε ευκαιρία να μας τα υπενθυμίζει κάθε τόσο με παραληρηματικές δηλώσεις μισαλλοδοξίας. Το πρόβλημα είναι της Πολιτείας από την οποία μισθοδοτείται ο κρατικός υπάλληλος κ. Αμβρόσιος και της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος της οποίας εκλεκτό μέλος αποτελεί. Περιμένουμε σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις".

Είναι στο έπακρον υποκριτικό και βαθιά αηδιαστικό, να μιλάνε υπέρ της "δημοκρατίας" και κατά "του μίσους, του φανατισμού και της δολοφονικής βίας", άνθρωποι που πιστεύουν στον κομμουνισμό, ο οποίος σκλάβωσε εκατομμύρια ανθρώπους στην πιο μεγάλη φυλακή που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, το σιδηρούν παραπέτασμα, που τους καταδίκασε στην πείνα και στην καθυστέρηση, που βασάνιζε και εξόριζε, που έστελνε ανθρώπους σε καταναγκαστικά έργα μέχρι θανάτου και που ευθύνεται για την απεχθή δολοφονία περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη.

Είναι ντροπή άνθρωποι που επί σειρά ετών ανήκαν στο ΚΚΕ εσωτ., το οποίο στήριζε πολιτικά και ιδεολογικά το τυραννικό καθεστώς του "δράκουλα των Καρπαθίων" Τσαουσέσκου, να παραδίδουν σήμερα μαθήματα … δημοκρατικού ήθους.
Τέλος, είναι απίστευτο, άνθρωποι που έχουν σαν πρότυπο της ζωής τους τον αρχισφαγέα Άρη Βελουχιώτη και που στήριξαν πολιτικά με όλες τους τις δυνάμεις τους αιμοχαρείς δολοφόνους της 17 Ν., του ΕΛΑ κ.λπ. κομμουνιστικών τρομοκρατικών συμμοριών, να χαρακτηρίζουν "δολοφόνο" τον Στρατηγό Ντερτιλή. 
Αυτά και… σκασμός!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου