Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο Δήμος Κομοτηνής έστειλε ειδοποιητήριο σε νεκρό για χρέος 1,16 ευρώ!

 


Ελλάς το μεγαλείο σου! Ιστορίες παραλόγου και τρέλας συμβαίνουν καθημερινά! Απίστευτες μεν, ελληνικές δε… Το περιστατικό, που μας έρχεται από την ακριτική Κομοτηνή ξεπερνά τα όρια της λογικής και προκαλεί έκπληξη αφού οι υπηρεσίες του Δήμου ζητούν από νεκρό να τους πληρώσει χρέος ύψους 1,16 ευρώ! Φαίνεται πως η οικονομική κρίση και η ανάγκη των δήμων να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους, έκανε μερικούς υπαλλήλους να χάσουν το… μυαλό τους! Και φυσικά, την «νύφη πληρώνουν» οι ανυποψίαστοι πολίτες.

Την επιστολή για την άμεση ρύθμιση του… «υπέρογκου» χρέους έλαβε η κόρη του θανόντος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής. Πρόκειται για λογιστική διαφορά 25 λεπτών, η οποία με τους τόκους έφτασε στο ποσό των 1,16 ευρώ.

Η γυναίκα δεν πίστευε στα μάτια της όταν έλαβε την επιστολή. Η πρώτη της κίνηση ήταν να να ζητήσει τον λόγο από τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη για την αδικαιολόγητη αναστάτωση.
Προφανώς, η συγκεκριμένη επιστολή ρύθμισης χρεών, αποστέλλεται σε όλους τους οφειλέτες του Δήμου αλλά τα ερωτηματικά, που προκύπτουν είναι πολλά. Δεν ελέγχει κανένας αρμόδιος τα ποσά που διεκδικεί ο δήμος και εάν οι φερόμενοι ως οφειλέτες είναι εν ζωή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου